Ruimtes

Restaurant

Helemaal in overeenstemming met de heerlijke gerechten en de uitstekende bediening: bij Huis van Hoof geniet je in een uniek, historisch pand en een stijlvol interieur.

Het pronkstuk van ons restaurant is de open keuken waar je onze chefs aan het werk kan zien met jouw gerechten.

Terras

Mooi weer? Kom dan genieten van lekker eten en een uniek zicht op de historische stadskern en de eeuwenoude Hoogbrug op ons terras vooraan.

Laat je je liever verwennen in een besloten sfeer? Dan hebben we voor jou een plaatsje op ons prachtige tuinterras, een oase van rust in de levendige Dijlestad.

Vergaderzaal

Vergaderzaal
Voor bedrijven en organisaties die het nuttige aan het aangename willen koppelen, hebben wij een volledig uitgeruste vergaderzaal. Deze livingruimte heeft alles wat je nodig hebt voor een discrete, professionele en inspirerende meeting.

Huis Van Hoof biedt deze mooie ruimte gratis aan voor groepen vanaf 6 personen als je daarbij lunch, diner of een andere formule bestelt. Dat kan als menu, à la carte of volledig naar jouw smaak.

Kom je met een kleiner gezelschap of wil je gebruik maken van onze vergaderzaal zonder eten of dranken, dan kan je hem reserveren voor een vast bedrag van €85.

Interesse? Laat het ons weten via het contactformulier

Private Dining Mechelen

Wil je Huis Van Hoof helemaal voor jezelf en je gezelschap? Dat kan! Met ons unieke private dining-concept schikken we ons helemaal naar jouw wensen. Kies gerechten uit onze uitgebreide kaart of stel zelf jouw favoriete menu samen.

Op zoek naar een onvergetelijke culinaire ervaring met jouw medewerkers, vrienden of familie? Kies voor private dining bij restaurant Huis Van Hoof in Mechelen. Neem contact op via het formulier onderaan deze pagina en wij helpen je graag verder.

Wijn- en champagnewinkel

Wil je jezelf verwennen met een lekkere fles wijn? Of iemand verrassen met een wijn van zijn geboortejaar? In restaurant Huis Van Hoof koop je de beste Belgische, Franse, Italiaanse, Spaanse en Portugese wijnen, schuimwijnen en champagnes. Zelfs grote formaten tot maar liefst 18 liter!

Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Dan personaliseren wij jouw champagne, wijnen, gin, porto, whisky, cognac enzovoort, volledig volgens jouw wensen en budget.

Vraag naar de beschikbaarheden via onderstaand formulier. Hou er wel rekening mee dat sommige exemplaren even onderweg kunnen zijn.

Begin oktober organiseren we een wijndegustatie met een selectie topwijnen. Wil je meer info? Stel je vragen via het contactformulier.