Over ons

Huis Van Hoof is het levenswerk van 3 dames: Mieke, Yent’l en Stephanie, een moeder en haar twee dochters. Samen delen zij een Passie voor Smaak, mooie dingen, genieten en verwennen.

In 2016 zetten ze hun schouders onder Huis Van Hoof, toen nog een broodjes- en lunchzaak met een culinaire touch. In 2021 schakelden ze een versnelling hoger en realiseerden ze hun droom: samen een restaurant uitbaten.

Met Huis Van Hoof willen Mieke, Yent’l en Stephanie een plek creëren waar smaak, schoonheid en huiselijkheid voor onvergetelijke, culinaire ervaringen zorgen.

“Wat mij het meeste raakte was een man die zijn hand op mijn schouders legde en zei: ‘Mevrouw, uw ziel licht op mijn bord.’ Dat is precies wat ik met elk gerecht wil bereiken.”

Mieke

“Een uniek pand zoals het onze vraagt om een unieke ervaring. Die begint al bij de bediening. Wij leggen elk gast in de watten, of die nu gewoon een kleine lunch neemt of uitgebreid dineert.”

Yentl

“Huis Van Hoof is een familiezaak. Dat gevoel willen we overbrengen aan onze gasten. Mensen moeten bij ons kunnen thuiskomen, de tijd stilzetten en genieten van lekkere en mooie gerechten.”

Stephanie

We have been
serving our dishes
since 2016

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore e t enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco quantum presto. Lorem ipsum dolot sit omnia des.

Ontdek onze giftcards!

Huis Van Hoof serveert heerlijk lunch en diner in een unieke, historische locatie.